Ärimehe peksjate karistused jäid muutmata

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna ringkonnakohus jättis muutmata Pärnus ööklubi Sunset juures üle kolme ja poole aasta tagasi perega jalutanud ärimeest jõhkralt peksnud kurjategijate reaalsed vanglakaristused.

Ringkonnakohus ei rahuldanud avaliku korra raskes rikkumises süüdimõistetud Indrek Niidu (29), Aimar Tõntsi (29), Allan Lebedevi (30) ja tagaselja süüdimõistetud Ivar Närepi (23) advokaatide kaebusi, milles nad taotlesid oma kaitsealuste õigeksmõistmist, vahendas ERR.ee.

Ringkonnakohus jättis jõusse veebruaris Pärnu maakohtus Niidule ja Närepile määratud reaalse 11 kuu pikkuse ning Tõntsile ja Lebedevile määratud reaalse 10 kuu pikkuse vangistuse.

Ühtlasi jäi jõusse meestelt kannatanu varalise kahju katteks 1137 euro ning mittevaralise kahju hüvitamiseks 5100 euro väljamõistmine.

Peksusüüasi on praegu kohtus teisel ringil, sest 2009. aasta novembris tühistas ringkonnakohus maakohtu otsuse menetlusnormide rikkumise tõttu ning saatis selle sinna tagasi uueks arutamiseks uues kohtukoosseisus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles