14 riigi noored otsivad ideid Pärnu paremaks turundamiseks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvepealinna lipp.
Suvepealinna lipp. Foto: Ants Liigus

Pärnusse koguneb 14 riigi 29 üliõpilast, kes õpivad nädala jooksul suvekursusel Pärnu piirkonna näitel loodus-, kultuuri- ja spaaturismi kohta nii metsas matkates kui Kihnu saart ja Pärnu spaasid külastades.

Täna algava „Learn and Experience Baltics: Nature, Culture and Spa Tourism“ nimelise kursuse eesmärk on jagada noortele osalejatele häid näiteid ja teadmisi loodusel, kultuuril, spaal ning kuurordil põhinevast turismist Pärnu ja Valmiera piirkonnas, samuti anda mõtteainet selliste turismiteenuste turunduseks lõpptarbijale.

Sedavõrd mitmekesise maailmavaatega noorte Pärnus viibimine on potentsiaalselt kasulik piirkonna turismi arengule. „Kursuse lõpuks pakuvad osalejad siin nähtu ja kuuldu põhjal välja oma visiooni, kuidas Pärnu linna ja piirkonna turismi ja turundust edendada. Peaksime saama lennukaid ja kasulikke ideid,“ arvas kursuse programmijuht Kai Tomasberg Tartu ülikooli Pärnu kolledžist.

Kursuse mõju kaugem eesmärk on pakkuda uusi teadmisi osalejatele kui tulevastele turismiettevõtjatele oma koduriigis.

Rahvusvahelise suveülikooli kursuse korraldavad Tartu ülikooli Pärnu kolledž ja Läti Vidzeme rakenduskõrgkool.

Kahenädalane suvekursus on Tartu ülikooli Pärnu kolledži esimene koostööprojekt lõunanaabritega. Samuti on see kõige suurem ja mitmekesisem seltskond üliõpilasi, kes ühel turismiteemalisel suveülikooli kursusel Pärnus osalenud. Eksootilisemad osalejad tulevad Hongkongist, Mehhikost ja Aserbaidžaanist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles