Rahva Raamat avas Port Arturis uue poe

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku ja raamatuäri sõbralik sümbioos jätkub uues poeski.
Kohviku ja raamatuäri sõbralik sümbioos jätkub uues poeski. Foto: Ants Liigus

Eile Pärnus Port Artur 2 kolmandal korrusel avatud Rahva Raamatu poes läks esimesena kaubaks esoteerika- ja eneseabiteemaline teos.

Endisest avaram Rahva Raamat pakub võimalust tellida raamatuid, mida kohapeal parajasti saada pole, mõnest teisest Rahva Raamatu esindusest. Seda lahendust ostudebüüdi teinud klient kasutaski.

Pärnu Keskusest Port Arturisse kolinud Rahva Raamatu Pärnu kaupluse juhataja Kristel Vaga ütlust mööda võimaldab suurem müügipind laienenud sortimenti paremini inimestele eksponeerida. Kuigi poest leiab nüüd E-lugerid ja peagi lisandub muusika kuulamise võimalus, on Rahva Raamatus rõhk endiselt kirjandusel.

 Asukohamuutuse kohta sedastas AS Rahva Raamatu turundusjuht Anu Vagenstein, et ilmselgelt on pärnakas Port Arturi paremini vastu võtnud kui Rahva Raamatu eelmise asukoha. “Ja meie tuleme ikka sinna, kus on meie klient,” märkis ta.

Vaga avaldas lootust, et uues poes hakkab toimuma senisest rohkem raamatuesitlusi ja kohtumisi lugejatega.

Esimene esitlus verivärskes poes leiab aset juba homme, kui doktor Galina Suidre räägib Elina Hytöneni teosest “Suur Hiina meditsiini käsiraamat”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles