Täna stardib heategevusprojekt „Lapsed kooli”

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alguse saab kampaania „Lapsed kooli”.
Alguse saab kampaania „Lapsed kooli”. Foto: Agnes Aus

Täna saab alguse heategevusprojekt „Lapsed kooli”, mille käigus kogutakse koolitarbeid lasterikaste perede koolijütsidele. Vabatahtlikud koguvad annetusi kolmes Pärnu Selveri kaupluseski.

Projekti korraldava MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) presidendi Aage Õunapi sõnutsi on sügis paljudele peredele pingeline, sest kooli alguse puhul kulub peredel raha märgatavalt rohkem. „Selleks, et valmistada lastele

rõõmu kvaliteetsete koolitarvetega, kutsungi kõiki märkama ja koolitarbeid annetama. Korraldajatel on hea meel nii väikese kustukummi, vihiku kui kallimate koolitarvete üle,” sõnas Õunap.

Igas piirkonnas kogutu läheb jagamisele just selles maakonnas elavate perede vahel, annetatud esemed jagavad ELPLi liikmed laiali augusti jooksul.

Liidu vabatahtlikud annavad ettevõtmise kohta infot ja koguvad annetusi 9.–12. augistini: neljapäevast reedeni kella 16st 19ni ja laupäevast pühapäevani kella 11st 15ni. Heategevusüritus kaasab üle 300 vabatahtliku ja aktsioon toimub 41 Selveri kaupluses üle riigi.

Koolitarvete annetusprojekt „Lapsed kooli” toimub Eesti lasterikaste perede liidu ja Selveri eestvedamisel juba üheksandat korda. Möödunud aastal koguti vabatahtlike abiga kokku 51 789 ühikut koolitarbeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles