Kohaliku omaalgatuse programmi projektid ootavad rahastust

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Kadjaste on kohaliku omaalgatuse programmist taotletud rahaga rajanud
külasüdamesse kiigeplatsi ja suvise kooskäimise koha.
MTÜ Kadjaste on kohaliku omaalgatuse programmist taotletud rahaga rajanud külasüdamesse kiigeplatsi ja suvise kooskäimise koha. Foto: Urmas Luik

Pärnu maavalitsusse  laekus kohaliku omaalgatuse sügisesse taotlusvooru 43 projektitaotlust, milles soovitakse toetust kokku summas 50 689 eurot. Projektidele on jagada 38 308 eurot.

Pärnu linnast laekus 6 taotlust,  Audrust 6, Halingast 5, Paikuselt  ja  Tõstamaalt 4,  Arest,  Häädemeestelt, Surjust ja Tahkurannast 3, Vändra alevist 2, Vändra, Saarde, Tori ja Sauga vallast 1. Peamiselt on taotlejad MTÜd ning seltsingud,  kes soovivad projekte läbi viia peamiselt kultuuri ja spordi valdkonnas, teavitas Pärnu maavalitsuse kultuurinõunik Eha Ristimets.
 
Otsused taotluste rahastamise või mitterahastamise kohta tehakse komisjoni koosolekul 15. novembril.

Kohaliku omaalgatuse Pärnumaa komisjoni esimees on maavalitsuse regionaalarengu peaspetsialist Riina Redlich ning liikmed MTÜ Spordiklubi Pärnu Kahe Silla Klubi esindaja Kadri Riitsaar, MTÜ Järvemaastik, MTÜ Kultuuriselts Kerkau, MTÜ Kaisma Jahiseltsi esindaja Selma Ustav, Pärnumaa omavalitsuste liidu ja Tootsi vallavolikogu esindaja Kalev Kaljuste, MTÜ Pärnu Lahe Partnerluskogu esindaja Indrek Talts ning MTÜ Varbla Külaseltsi esindaja Marii Altmann.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles