Tormituul sundis doonoritelke kolima

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki marutuul sundis itelgid Martensi väljakul kokku pakkima, saavad doonorid verd loovutada Port Artur 2s.
Ehkki marutuul sundis itelgid Martensi väljakul kokku pakkima, saavad doonorid verd loovutada Port Artur 2s. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eile õhtul tõusnud tugev tuul sundis Pärnus Martensi platsile püstitatud doonoritelgid öösel kokku pakkima.

Need, kes kesklinnas täna ja homme verd loovutada soovisid, siiski ei pea plaane ümber tegema, sest Pärnu haigla veretalitusele ulatas abikäe Port Arturi kaubanduskeskus, pakkudes verevõtmiseks maja teise korruse ala.

„Pärnu haigla veretalituse eesmärk on pakkuda klientidele sõbralikku ja turvalist vereloovutuse kogemust, mistõttu, tagamaks klientide turvalisus, langetati tugeva tormi tõttu öösel doonoritelgid ja korraldati ümber verevõtmine Port Arturisse,” ütles Pärnu haigla turundusspetsialist Errit Kuldkepp.

Eile õhtul tõusnud tugev tuul sundis Pärnus Martensi platsile püstitatud doonoritelgid öösel kokku pakkima.
Eile õhtul tõusnud tugev tuul sundis Pärnus Martensi platsile püstitatud doonoritelgid öösel kokku pakkima. Foto: Errit Kuldkepp

Ümberkorralduste tõttu muutus täna doonoripunkti avamise algusaeg. Kui doonoritelk pidi avama uksed kell 11, siis Port Artur 2 teisele korrusele Mohito poe kõrvale oodatakse vereloovutajaid alates kella 12st.

Täna saab verd loovutada kell 12-16, homme kell 11-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles