Ühistranspordikeskus pälvis aasta energiateo auhinna

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta energiateo auhinna võttis vastu PÜTKi juhataja Andrus Kärpuk.
Aasta energiateo auhinna võttis vastu PÜTKi juhataja Andrus Kärpuk. Foto: Erakogu

Tallinnas aasta energiateo auhinnagalal jagati välja kümme auhinda, millest ühe pälvis Pärnu linna ettepanekul Pärnumaa ühistranspordikeskus (PÜTK).

PÜTKi initsiatiivil võeti Pärnus esimese Eesti linnana ühissõidukeis kasutusele rohegaas ehk biometaan. Kõik 18 Pärnu linnabussi, mis seni töötasid maagaasil, viidi 1. maist üle Eestis toodetud rohegaasile.

Auhinna võttis vastu PÜTKi juhataja Andrus Kärpuk.

Igal sügisel pärjatakse energia valdkonna erialaliitude ja organisatsioonide arvates suuremat tunnustust ja avalikkuse tähelepanu ja austust väärivad teod aasta energiateo auhinnaga. Tänavu toimus galaõhtu reedel Tallinna energiapäeva ja energiakonverentsi “Kütame!” raames.

Kärpuki sõnade kohaselt ootab PÜTKi lähiajal veel üks auhind. 23. oktoobril antakse valge kepi päeva tänuüritusel Tallinnas Õpetajate majas üle Eesti pimedate liidu tunnustused ja ühe seitsmest aasta teo tiitlist pälvib PÜTK Pärnu bussijaama ligipääsetavuse tagamise eest.

Varem on PÜTKi rajatud Pärnu bussijaam saanud presidendilt auhinna “Eesti kaunis kodu 2018”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles