Andrus Ansip räägib Pärnus Euroopa Liidu poliitikast

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel räägib Euroopa Komisjoni digitaalse ühtse turu eest vastutav asepresident Andrus Ansip Tartu ülikooli Pärnu kolledžis Euroopa Liidu poliitikast.
Reedel räägib Euroopa Komisjoni digitaalse ühtse turu eest vastutav asepresident Andrus Ansip Tartu ülikooli Pärnu kolledžis Euroopa Liidu poliitikast. Foto: HANS PUNZ/AFP

Reedel, 23. novembril kõneleb Euroopa Komisjoni digitaalse ühtse turu eest vastutav asepresident Andrus Ansip Tartu ülikooli Pärnu kolledžis Euroopa Liidu poliitika teemadel.

TÜ Pärnu kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe ütles, et Ansip esineb avaliku loengu vormis, kuid ta soov on, et kuulajatega tekiks dialoog ja arutelu.

„Ühtegi konkreetset teemat eraldi välja tuua ei saagi,” lausus Tuulemäe. „Palju oleneb sellest, milliste Euroopa Liidu poliitika teemade vastu publik täpsemalt huvi tunneb.”

Ansipi avalik loeng algab auditoorimis 208 kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles