Pärnu annab teenetemärgi kolmele linlasele

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu otsustas anda linna teenetemärgi kolmele pärnakale, kelle kauaaegne töö on kodulinna jälje jätnud.
Volikogu otsustas anda linna teenetemärgi kolmele pärnakale, kelle kauaaegne töö on kodulinna jälje jätnud. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavolikogu otsustas anda linna teenetemärgi Maia Ermile, Tiit Kasele ja Viive Korbile, kelle kauaaegne töö on kodulinna jälje jätnud.

Erm on aastaid töötanud Koidula gümnaasiumi õppejuhataja ja õpetajana. Tema töö on ajastut kujundanud: Ermi eestvedamisel on kool varakult õpetama hakanud humanitaarsuunda tugevdavaid aineid, säilitades traditsioonid ja reaalaine süvaõppe. Erm on innustanud tuhandeid õpilasi, kellest nii mõnigi on tema jälgedes sammunud.

Maia Erm on aastaid töötanud Koidula gümnaasiumi õppejuhataja ja õpetajana.
Maia Erm on aastaid töötanud Koidula gümnaasiumi õppejuhataja ja õpetajana. Foto: Henn Soodla

Tiit Kaske tunnustati pühendunud töö eest turismivaldkonna arendamisel. Erialase ettevalmistuse ja teemasse süvenemise poolest kuulub Kask kuurortlinna Pärnu ajaloo ja arengu paremate tundjate ja tutvustajate hulka. Seda tööd on ta teinud nii abilinnapea, ülikooli õppejõu kui Pärnu muuseumi pedagoogina, olles koostanud paljusid kuurortlinna tutvustavaid trükiseid, näitusi ja arengukavu.

Tiit Kaske tunnustati pühendunud töö eest turismivaldkonna arendamisel.
Tiit Kaske tunnustati pühendunud töö eest turismivaldkonna arendamisel. Foto: Mailiis Ollino

Samamoodi on Koidula kooli vilistlasi kujundanud 43aastase tööstaažiga vene keele õpetaja Viive Korb. Tema elutöö on vene keele õpetamine ja tema õpilased kuuluvad alati Pärnu parimate sekka. Korbi töö on tähelepanu pälvinud riigiski. Ta on õpilasi inspireeriv, kohusetundlik ja loominguline õpetaja.

43aastase tööstaažiga Viive Korbi elutöö on vene keele õpetamine.
43aastase tööstaažiga Viive Korbi elutöö on vene keele õpetamine. Foto: Urmas Luik

Ermile antakse teenetemärk number 102, Tiit Kasele 103 ja Viive Korbile 104.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles