Malevakorraldajad arutasid aastaplaane

Karoliine Aus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus kohtusid malevakorraldajad üle Eesti kahepäevasel seminaril, et vaadata tagasi möödunud aastale.
Pärnus kohtusid malevakorraldajad üle Eesti kahepäevasel seminaril, et vaadata tagasi möödunud aastale. Foto: Erakogu

Neljapäevast reedeni analüüsisid malevakorraldajad kõikjalt Eestist möödunut Pärnu Rannahotellis ja tegid tuleva malevasuve plaane.

Kohal oli veerandsada korraldajat, kes seminaril olukorra kaardistamise kõrval osalesid töötubades. Õpiti, kuidas meedias edukas olla ja mismoodi nii end kui rühmajuhte innustada ja inspireerida. Enim pandi rõhku siiski arutelule: kirja said maleva plussid-miinused ja arengusuunad.

“Saime päris palju mõtteid, kuidas teha plaane ja korraldustööd,” avaldas Eesti Noorsootöö Keskuse peaekspert Toni Käsper rahulolu seminari tulemustega. Käsper leidis, et olulisim on luua malevakorralduse ühine struktuur.

Peagi ootavad kokkusaamised rühmajuhtidega, kellelt peaekspert samuti ideid loodab koguda. “Hiljem saan hakata räägitut analüüsima ja konkreetseid plaane looma,” lisas Käpser.

Malevakorraldajate seminari rahastatati haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESFi kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles