Lasteaiale tehti ettepanekud töökorraldust parandada

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammsaare lasteaia neli lapsevanemat esitasid 14. juunil Pärnu linnavalitsusele pöördumise, milles juhtisid tähelepanu mitmele puudusele lasteaia juhtimises ja töökorralduses. Olukorrast ülevaate saamiseks ja kirjas esitatud faktide kontrolliks otsustas linnavalitsus teha teenistusliku järelevalve.
Tammsaare lasteaia neli lapsevanemat esitasid 14. juunil Pärnu linnavalitsusele pöördumise, milles juhtisid tähelepanu mitmele puudusele lasteaia juhtimises ja töökorralduses. Olukorrast ülevaate saamiseks ja kirjas esitatud faktide kontrolliks otsustas linnavalitsus teha teenistusliku järelevalve. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsus kinnitas Tammsaare lasteaia teenistusliku järelevalve õiendi ja tegi lasteaia direktorile õiendis märgitud ettekirjutused.

Tammsaare lasteaia neli lapsevanemat esitasid 14. juunil linnavalitsusele pöördumise, milles juhtisid tähelepanu mitmele puudusele lasteaia juhtimises ja töökorralduses. Olukorrast ülevaate saamiseks ja pöördumises esitatud faktide kontrolliks otsustas linnavalitsus teha teenistuslikku järelevalvet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles