Bussijaama uksed jäävad õhtuti esialgu suletuks

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva õhtul ootas Pärnu bussijaamas kaht viimast maabussi kümme inimest. Osa neist leidis, et oleks väga hea, kui saaks bussi oodata soojas ruumis, ent kõlas ka arvamus, et bussijaama üle tunni aja sellepärast kauem lahti hoida ei ole otstarbekas.
Kolmapäeva õhtul ootas Pärnu bussijaamas kaht viimast maabussi kümme inimest. Osa neist leidis, et oleks väga hea, kui saaks bussi oodata soojas ruumis, ent kõlas ka arvamus, et bussijaama üle tunni aja sellepärast kauem lahti hoida ei ole otstarbekas. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu bussijaamast väljuvad viimased maabussid pärast kella 22, jaama ootesaal suletakse aga kell 21. See olukord on paljudes inimestes tekitanud pahameelt, kuna ühissõidukit tuleb oodata väljas, sõltumata ilmast.

Kolmapäeva õhtul ootas maabusse, mis väljusid vastavalt kell 22.15 Libatse ja 22.20 Audru poole, kümmekond inimest.

Triini Viks, kellel paaril korral nädalas tuleb minna kell 22.15 Libatsesse väljuvale viimasele bussile, ­rääkis, et enne seda on tal võimalik sama liini ühissõiduki peale astuda umbes tund varem, alati ta aga sinna ei jõua ja nii tulebki oodata järgmist bussi õues. Tema peab selle puhul kõige halvemaks just väljas külmetamist ja ajakulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles