Piltuudis: parkimiskohtade nappus haigla juures pahandas lugejat (1)

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Täpselt nii on sunnitud inimesed enda auto parkima, pilt tehtud täna haigla EMO parklas. Ja Urmas Sule arvates probleemi ei ole ...”
“Täpselt nii on sunnitud inimesed enda auto parkima, pilt tehtud täna haigla EMO parklas. Ja Urmas Sule arvates probleemi ei ole ...” Foto: Erakogu

Pärnu Postimehe lugeja saatis toimetusse foto, mis illustreerib hästi parkimiskohtade nappust Pärnu haigla parklas.

“Täpselt nii on sunnitud inimesed enda auto parkima, pilt tehtud täna (eile, toim) haigla EMO parklas. Ja Urmas Sule arvates probleemi ei ole ...” kirjutas nörritatud lugeja.

Õigupoolest pole Pärnu haigla juhatuse esimees Urmas Sule lehele väitnud, et parklakohtadega haigla juures probleemi pole. Küll tõdes ta lõppeva nädala neljapäeval, et tema teada on siinne Eesti haigemajade omadest suurim tasuta parkla. “Minu arvates on meie parkimisplats Eesti parim,” ütles Sule.

Pärnu haigla juures on praegu 463 parkimiskohta ja tänavu valmiva tervisekeskusega lisandub neid ligemale 70.

Pärnu maakohuski teatas sel nädalal, et haigla parklaga pole kõik päris korras. Kohus tuvastas menetluse käigus, et parkimiskohtade suurus haigla parklas ei vasta heale ehitustavale ega Eesti standardile, mille kohaselt suure käibega autokoha vähim laius on 2,7 ja pikkus viis meetrit. Kohaliku haigla parkla mõõdud on väiksemad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles