Ilm keerab paariks päevaks sajuseks

BNS
Copy
Kui ilmateenistuse prognoosi järgi keerab ilm neljapäevast sajuseks, siis pühapäevaks peaks sadu taanduma.
Kui ilmateenistuse prognoosi järgi keerab ilm neljapäevast sajuseks, siis pühapäevaks peaks sadu taanduma. Foto: Urmas Luik

Kui ilmateenistuse prognoosi järgi keerab ilm neljapäevast sajuseks, siis pühapäevaks peaks sadu taanduma.

Reede öösel on valdavalt pilves ilm. Sajab vihma, lörtsi ja lund, hommikul jääb sadu harvemaks. Öö hakul puhub edela- ja läänetuul, pärast keskööd lääne- ja loodetuul 6–11, puhanguti 17, saartel ja rannikul 10–15, puhanguti 22 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb vahemikku -1 kuni +4 kraadi. Päeval tuleb pilves selgimistega ilm. Kohati esineb vihma-, lörtsi- ja lumehooge. Puhub lääne- ja loodetuul 5–11, puhanguti 14–17 meetrit sekundis. Sooja tuleb 3–7 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Paiguti sajab vihma, lörtsi ja lund. Tuul pöördub lõunasse ja nõrgeneb 2–8 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni 5 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõunakaare tuul 2–8, puhanguti 11 meetrit sekundis. Sooja on 4–9, Lõuna-Eestis kuni 11 kraadi.

Pühapäeva öösel on taas pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub läänetuul 4–9, rannikul iiliti 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb -1 ja +3 kraadi vahele, rannikul tuleb kuni 5 kraadi sooja. Päeval on samuti pilves selgimistega suure sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4–9, rannikul puhanguti 12 meetrit sekundis. Sooja tuleb 6–11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles