Laoboksi saab rentida ööselgi

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Rene Tambergi väitel võiksid ajutisest laopinnast kasu saada näiteks remonditegijad, kinnisvara väljaüürijad ja suurt varustust nõudvate hobidega tegelejad.
Rene Tambergi väitel võiksid ajutisest laopinnast kasu saada näiteks remonditegijad, kinnisvara väljaüürijad ja suurt varustust nõudvate hobidega tegelejad. Foto: Lilli Tölp

Kodus remondi ­ette võtnu on võinud siin kandis seni keerukasse olukorda jääda: kuhu panna ehituse ajaks mööbel ja muud väärtuslikud esemed? Garaažiboksi üürimise alternatiiv on Pärnus nüüd täis­automaatse väikelao teenus.

Väikestes laoboksides saab vähemalt kuuajalise lepinguga hoiustada kõikvõimalikku kraami, mida parema meelega hoovi peale seisma ei paneks ja mis väikesesse keldrisse hästi mahtuda ei taha.

Teenust pakkuva CityStocki siinne juht Rene Tamberg usub, et peale eraisikute on uus teenus kasulik firmadelegi. Ta tõi näiteks, et hooajaliselt tegutsev toitlustusettevõtja saab talvel oma terrassi turvalises ilmastikukindlas kohas hoida. Samuti võiksid tema arvates ajutisest laopinnast kasu saada kodus remonti tegevad inimesed, mõnda aega isiklikke asju hoiustavad kinnisvara väljaüürijad ja suurt varustust nõudvate hobidega tegelejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles