Lihula ühepäevakohvikutes pakuvad silmailu tikandid ja mustlastants

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Lihulat ilmestab mõis, mille mäel avatakse laupäeval Valge Liilia kohvik, mis on neljandat suve korraldatava ürituse üks osalejaid.
Lihulat ilmestab mõis, mille mäel avatakse laupäeval Valge Liilia kohvik, mis on neljandat suve korraldatava ürituse üks osalejaid. Foto: Urmas Luik

Lihulas neli suve tagasi alustatud kohvikute päev on kujunenud oodatud ürituseks, homme avab ukse linnas ja selle ümbruses 15 eripärast kodukohvikut, mille digivoldiku menüü ja asukohakaardiga kujundas Ain Saare.

Külastajatele maitseelamuse ja tegevuse pakkujad hiilgavad ühepäevakohvikutele nimepanekuga, iseloomustades nende pakutavat ja asukohta, nagu näiteks Suitsu-sed Rööpad Raudtee tänavas, mereandidega rõõmustav Greencube’i majatehase kohvik või Büttneri hoovikohvik, mis lubab õhtul hubast seltskonda ja Tapamaja galerii üllatab päeva lõpus uku­leleorkestri kontserdiga.

Lihula lill­tikandi selts ja kohalik raamatukogu panevad üles memme-taadi pärandit tutvustava käsitöönäituse, õpetavad suupistenautijatele lilltikandi tegemist ja kohvikupäevalistega kohtub kirjanik Heli Künnapas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles