Hilisõhtulgi viib buss linnast Tihemetsa

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Kõnealune buss number 84 sõidab päeval marsruudil Pärnu–Kilingi-Nõmme–Kanaküla–Tihemetsa ja reis pikeneb viimasel väljumisel, kui buss jõuab Tihemetsa õhtul 15 minutit pärast üheksat.
Kõnealune buss number 84 sõidab päeval marsruudil Pärnu–Kilingi-Nõmme–Kanaküla–Tihemetsa ja reis pikeneb viimasel väljumisel, kui buss jõuab Tihemetsa õhtul 15 minutit pärast üheksat. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa ühistranspordikeskusel (PÜTK) on hea uudis Tihemetsa kandi rahvale, kes tahab tööpäeva lõpus linnast koju sõita. Esmaspäevast, 12. augustist, hakkab Pärnust kell 20.20 sõitma buss Tihemetsa peatuseni, varem oli liini number 84 lõpp-peatus Kilingi-Nõmmes ja igaüks pidi ise vaatama, kuidas ta sealt seitse–kaheksa kilomeetrit edasi saab.

“Oleme pikalt otsinud võimalust, et rahuldada sõitjate soov saada õhtul Pärnust töölt Tihemetsa. Lahendus on liini­pikendus, kuid et bussijuhtide töö- ja puhkeaja nõuded saaks täidetud, muutsime Saarde vallaga kooskõlastatult veidi selle liini bussi sõiduaegu puhkepäevadel,” selgitas PÜTKi vanem­logistik Avo Rahu.

Kõnealune buss number 84 sõidab päeval marsruudil Pärnu–Kilingi-Nõmme–Kanaküla–Tihemetsa ja reis pikeneb viimasel väljumisel, kui buss jõuab Tihemetsa õhtul 15 minutit pärast üheksat.

Samast kuupäevast, 12. augustist muutub liini number 85 Pärnu–Kilingi-Nõmme–Tõlla–Kanaküla sõiduplaan. Buss väljub Kilingi-Nõmmest senisest viis minutit varem ehk 13.20 ja tuleb Punapargist välja kolm minutit varem. Rahu sõnade kohaselt on väljumisaega muudetud bussijuhtide soovil, kuna neile tegi muret selle liiniosa graafikukiirus.

Mõlemat kõnealust liini teenindab bussifirma M.K.Reis-X ja Pärnust Tihemetsa saab maabussiga sõita iga päev. Seni väljus selles suunas viimane buss Pärnust 19.30 ja sellel, Tallinna–Karksi-Nuia kommertsliinil saab tasuda pileti eest ka ühiskaardisüsteemi kaartidega nagu kõigis Taiso Liinide bussides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles