Saarde vallas selgusid heakorrakonkursi võitjad

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Saarde külas on Tamara Evert ja Taivo Raid rajanud kauni kodümbruse, mis pälvis üleriigilisel Eesti kauni kodu konkursil riigipea Kersti Kaljulaidilt tunnustuse.
Saarde külas on Tamara Evert ja Taivo Raid rajanud kauni kodümbruse, mis pälvis üleriigilisel Eesti kauni kodu konkursil riigipea Kersti Kaljulaidilt tunnustuse. Foto: Mailiis Ollino

Saarde vallas selgusid heakorrakonkursi võitjad, mille hulgas tiheasustuse eramute hulgas on esikohavääriliseks hinnatud Tamara Everti ja Taivo Raidi rajatud kodu ja kaunis ümbrus, mis pälvis üleriigilise tunnustuse. Perele andis auhinna perele üle president Kersti Kaljulaidi läinud pühapäeval auhinnatseremoonial Kilingi-Nõmmes.

Tiheasustuseramute kategoorias paigutus teisele kohale teinegi Saarde küla kodu, selle omanikud on Maila ja Lembit Vahi. Vallakeskuses Kilingi-Nõmme linnas jäid kolmandat kohta jagama Mare ja Udo Ööveli ning Pille Kadaku kodu.

Maakodude kategooria esikohale ei tõstnud hindamiskomisjon ühtegi kandidaati, küll aga paigutusid teisele ja kolmandale kohale Metsaääre, Veelikse ja Surju külast esitatud kandidaadi ning eriauhinna saab Margit ja Raivo Sipelga isikupärane kodu Ristikülas ehk suure maantee äärne Sipsu talu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles