Huligaan jättis pärnaka koduuksele veidra sõnumi

Karl Hütt
, reporter
Copy
Täis kritseldatud ukse avastas Kalev Bristoli sõnul hommikul tema naine. Seda, kes sellise teo korda saatis, ta arvata ei oska.
Täis kritseldatud ukse avastas Kalev Bristoli sõnul hommikul tema naine. Seda, kes sellise teo korda saatis, ta arvata ei oska. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Toimetuse poole pöördus Pärnus Kuldse Kodu tänaval elav Kalev Bristol, kelle naine avastas hommikul, et nende kodu välisuks on täis soditud ja trepikoja seinale kirjutatud “juut” ning joonistatud nool otsaga nende ukse poole.

Täna päeval oli korrusmaja trepikoja uks lahti ja sinna pääses hõlpsasti sisse. “Öösel on uksed tavaliselt ikka lukus, aga päevaks jäetakse lahti,” selgitas Bristol, kelle arvates soditi uks täis ilmselt öösel või eile õhtul, sest eile umbes kell 17 koju jõudes oli kõik veel korras.  

Bristol kinnitas, et enne ei ole probleeme olnud. Seda, kes sellise teo korda saatis, ta arvata ei oska. “Viimase vähemalt 22 aasta jooksul pole siin midagi halba juhtunud,” ütles ta ja lisas, et kuna ta on kristlane, võib põhjus peituda usus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles