"Palun segada!": restoranid ja hotellid avavad noortele uksed

Pärnu Postimees
Copy
Hotell Pärnu ootab külla majutus- ja toitlustushuvilisi noori.
Hotell Pärnu ootab külla majutus- ja toitlustushuvilisi noori. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tuleva kuu lõpus, 23.–27. märtsini korraldab Eesti hotellide ja restoranide liit (EHRL) teist korda majutuses ja toitlustuses töötamist ja karjäärivõimalusi tutvustava nädala “Palun segada!”. Alanud on noorterühmade kirjapanek ekskursioonidele Tallinna, Tartu, Pärnu, Haabneeme ja Laulasmaa restoranidesse, hotellidesse ja spaadesse.

Ekskursiooniga saavad noored liituda nii omaalgatuslikult kui kogu klassiga. Oodatud on põhi-, kesk- ja kutsekoolide õpilased ja nende juhendajad.

“Eriti oodatud on noored, keda huvitab majutus või toitlustus. 45minutine ekskursioon annab hea ülevaate meie sektori köögipoolest,” rääkis EHRLi tegevdirektor Maarika Liivamägi. “Igal kevadel tuleb paljudel noortel otsustada, kuhu edasi õppima minna, ja kiirelt läheneb suvine koolivaheaegki, mil paljud noored leiavad ajutist tööd just majutus- ja toitlustussektoris.”

Suvepealinnas on aktsiooniga liitunud hotell Pärnu.

Mujal Eestis ootavad noori ekskursioonile paljud tipprestoranid ja hotellid. Nende valikuga saab tutvuda ja end osalejaks registreerida veebilehel www.palunsegada.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles