Muusikakooli kolimise vastased läksid kohtusse (2)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnu-Jaagupi muusikakooli ja põhikooli direktor Katrin Uutsalu pooldab täielikult Pärnu-Jaagupi muusikakooli kolimist põhikooli hoonesse, sest nii paraneks kahe kooli koostöö ja ruume saaks kasutada senisest otstarbekamalt.
Pärnu-Jaagupi muusikakooli ja põhikooli direktor Katrin Uutsalu pooldab täielikult Pärnu-Jaagupi muusikakooli kolimist põhikooli hoonesse, sest nii paraneks kahe kooli koostöö ja ruume saaks kasutada senisest otstarbekamalt. Foto: Urmas Luik

Hiljuti moodustasid aktivistid mittetulundusühingu Põhja-Pärnumaa Hääl, et seista vastu Põhja-Pärnumaa valla otsusele kolida Pärnu-Jaagupi ja Vändra muusikakool mujale. Seoses Pärnu-Jaagupi muusikakooli võimaliku ümberpaigutamisega kohalikku koolimajja pöördusid nad kohtusse.

Praeguste plaanide kohaselt soovitakse Pärnu-Jaagupi muusikakool kolida alevi põhikooliga samasse majja. Vändra muusikakool, mis asub alevis aadressil Vana 61, tahetakse hoone halva seisukorra tõttu üle viia Vändra gümnaasiumi õpilaskodu ruumidesse, mis kohandataks muusikakooli tarvis ümber.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles