Piltuudis: spordiväljakutel käib taas elu

Copy

Eilsest võib eriolukorra reegleid järgides aega veeta Pärnu linna avalikel spordi- ja mänguväljakutel. Hoolimata hallist ilmast, mis nädalavahetusel ei ole väljas viibimist soosinud, on osa linlasi  need platsid taas avastanud.

Eilsest, 2. maist võib eriolukorra reeglit 2+2 järgides kasutada Pärnu linna avalikke spordiväljakuid nagu Lastestaadioni, koolide juures asuvaid avatud juurdepääsuga staadione, “puuri” Tammsaare ja Raeküla kooli kõrval. Samuti korvpalliplatse, näiteks Munamäel ja Rannapargis, kunstmurustaadioni, jõulinnakuid ja mänguväljakuid. Koolide spordiväljakutel treenimisega on nii nagu enne eriolukorda: kui staadioni värav on lukust lahti, võib sinna haldaja loal minna.

Enne sportima minekut tasub staadioni haldajalt järele uurida, kas sinna pääseb. Näiteks Mai kunstmuruväljak ja Koidula kooli staadion kuuluvad küll linnale, aga esimest neist haldab Pärnu jalgpalliklubide liit ja teist Pärnu jalgpalliklubi ning need paigad ei pruugi olla ööpäev läbi avatud.

Jõulinnakute seadmeid desinfitseerib Pärnu Haldusteenused kord ööpäevas. Mängu- ja spordiväljakul ja välijõusaalis tuleb endiselt kinni pidada 2+2 reeglist ja järgida hügieeninõudeid ehk puhastada pärast atraktsioonide ja seadmete kasutamist käed desoainega või pesta need esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles