Saarde vallavalitsus plaanib koosseisu muuta

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Saarde vallavõim plaanib Erli Aasametsa vallavalitsuse liikme ametikohalt vabastada ja võtta abivallavanemana tööle Külli Karu.
Saarde vallavõim plaanib Erli Aasametsa vallavalitsuse liikme ametikohalt vabastada ja võtta abivallavanemana tööle Külli Karu. Foto: Mailiis Ollino

Saarde vallavolikogu arutab ülehomsel istungil vallavalitsuse koosseisu muudatust, mille kohaselt vabastatakse ametist vallavalitsuse liige Erli Aasamets ning vallavõimu teostavad edaspidi vallavanem Eiko Tammist, abivallavanemad Jaanus Männik ja Külli Karu.

Tammist, kelle ettepaneku järgi tahetakse valla juhtimises muudatusi teha, ütles, et valitsemisstruktuuri ümberkorraldamisega soovitakse parandada omavalitsuse juhtimist.

“Volikogu liikmed on kurtnud, et nad pole vallas toimuvasse küllalt kaasatud ja on jäänud valla juhtimisest eemale,” seletas Tammist. “Selle muudatusega on soov koostööd ja infovahetust vallavalitsuse ja volikogu vahel parandada.”

Tammisti sõnutsi peaks kavandatav muudatus koondama valla juhtimise vallamajja, sest Aasamets, kes on ametis Kilingi-Nõmme gümnaasiumi direktorina, ei tööta samas majas. Vallavalitsuse liikmena on Aasametsa töövaldkonnad ehitus, keskkond ja heakord, maa planeerimine, kinnisvara, hanked ja valla areng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles