Pärnu asub taas kauneid kodusid otsima

Pärnu Postimees
Copy
Kauni Kodu konkursi märgise saavad linnaosade ja osavaldade kauneimad kinnistud, mille haljastuse tervikilme ja selle kokkusobivus elamu, piirde ja tänavailmega osutuvad parimaks.
Kauni Kodu konkursi märgise saavad linnaosade ja osavaldade kauneimad kinnistud, mille haljastuse tervikilme ja selle kokkusobivus elamu, piirde ja tänavailmega osutuvad parimaks. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus kutsub pärnakaid märkama kodulinnas ilusaid ja hästi hooldatud aedu, hooneid ja hoove ning esitama neid konkursile Kaunis Kodu.

Konkursikomisjon valib Pärnu linnaosadest tunnustamiseks välja kauneima väikeelamu nii Raekülast, kesklinnast, Ülejõelt, Vana-Pärnust kui Paikuse ja Audru-Tõstamaa osavallast (kahe osavalla peale üks).

Samuti selguvad linna parima heakorrastusega korruselamu ja teenindus- või tootmisettevõte.

Valikut tehes lähtub komisjon haljastuse tervikilmest, hinnates haljastuse kokkusobimist elamu, piirde ja tänavailmega.

Oma kodu eest hoolitsemine nii, et tulemus pakub silmarõõmu teistelegi peale iseenda, väärib tunnustamist.

Anu Nurmesalu

“Väga tore on näha, et koduomanike hool ja vaev oma koduümbruse ilusana hoidmisel kannab vilja ja pilkupüüdvaid aedu ja hoove ühes kenade korras majadega tuleb aina juurde,” rõõmustas Pärnu linnaaednik Anu Nurmesalu ja lisas, et kauni kodu tiitli andmisel on väga suur roll järjepideval hooldamisel – ainult nii jõuab kestva tulemuseni.

“Oma kodu eest hoolitsemine nii, et tulemus pakub silmarõõmu  teistelegi peale iseenda, väärib tunnustamist,” märkis linnaaednik.

Iseenda või naabri kenast kodust ja aiast saab anda Pärnu linnaaednikule teada 1. augustini.
Iseenda või naabri kenast kodust ja aiast saab anda Pärnu linnaaednikule teada 1. augustini. Foto: Urmas Luik

Iseenda või naabri kenast kodust ja aiast saab teada anda 1. augustini. Selleks tuleb saata e-kiri aadressil anu.nurmesalu@parnu.ee.

Kirja tuleb panna kauni kodu täpne aadress, võimalusel ka pererahva nimi ja ühe pereliikme telefoninumber või meiliaadress.

Igasuvise Kauni Kodu konkursi võitjad tehakse teatavaks septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles