Vallajuhtide umbusaldamine kütab Saardes ja ühismeedias kirgi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Saarde vallavoli­kogu koguneb vallajuhtidele umbusalduse avaldamiseks teisipäeval.
Saarde vallavoli­kogu koguneb vallajuhtidele umbusalduse avaldamiseks teisipäeval. Foto: Mailiis Ollino

Enne teisipäeval toimuvat Saarde vallavolikogu erakorralist istungit, kus üheksa voliniku avalduse alusel toimub vallavanem Eiko Tammisti ja volikogu esimehe Kadri-Aija Viigi umbusaldushääletus, on sotsiaalmeedias läinud lahti ägedad sõnalahingud praeguste vallajuhtide pooldajate ja umbusalda­mise õigustajate vahel.

Valla ametlikul Facebooki lehel avaldatud teade vallavanema ja volikogu esimehe umbusaldamisest on üks kommenteeritumaid jutulõimi, kus nii volikogu liikmed, vallavalitsuse esindajad kui ka paljud kohaliku elu vastu huvi tundjad vahetavad arvamust kohati väga tuliselt ja teravaltki nii valla juhtide umbusaldamise poolt, aga ka nende kaitseks.

Vastukaaluks umbusaldamisele algatati veebis kohaliku elaniku Indrek Tarkpea eestvõttel toetushäälte kogumine vallajuhtide toetuseks – sellele on nädala jooksul antud üle 500 allkirja. Ehkki petitsioonile saab käe alla panna igaüks ja selle pooldamiseks ei pea olema sugugi Saarde valla elanik, on see muljet avaldav arv, arvestades, et Saarde vallas elab umbes 4500 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles