Suvised majutushinnad on krõbedad, kuid jäävad alla eelnevatele aastatele

Copy
Juuli nädalavahetused on Tervis Spaa Grupi juhatuse liikme Jaan Ratniku sõnul Pärnu turismiaasta absoluutne tippaeg. Sellest ka krõbedam hind.
Juuli nädalavahetused on Tervis Spaa Grupi juhatuse liikme Jaan Ratniku sõnul Pärnu turismiaasta absoluutne tippaeg. Sellest ka krõbedam hind. Foto: Mailiis Ollino

Ralli majutuse hindade taustal on viimastel päevadel ühismeedias esile tõusnud teema üldiselt Eesti majutusasutuste krõbedatest hindadest. Arutletakse, kas need küünivad isegi kõrgemale kui mullu, et hüvitada koroonaseisakut.

Suvepealinnas tuleb suuremas spaahotellis kahel inimesel näiteks juulikuisel nädalavahetusel ööbimise eest välja käia mõnesaja euro ringis.

Kohalike hotellipidajate sõnul ei ole aga hinnad tõusnud. Pigem vastupidi. Eelmise aasta juuniga võrreldes olid hinnad sel aastal kuni 25 protsenti soodsamad. Ja seniste andmete põhjal ei paista heinakuu suuresti eristuvat. “Juuli esimese kaheksa päeva realiseerunud keskmine hind on isegi üle 25 protsendi madalam eelmise aasta juuli esimese kaheksa päevaga võrreldes,” täpsustas Tervis Spaa Grupi juhatuse liige Jaan Ratnik.

Tagasi üles