Homne päev kostitab tugeva vihmasajuga

BNS
Copy
Ilmateenistuse teatel tuleb ööl vastu homset pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma.
Ilmateenistuse teatel tuleb ööl vastu homset pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma. Foto: Mailiis Ollino

Homme koondub madalrõhkkond Briti saartele, aga laieneb servaga üle Läänemere, tuues lähemale pilvemassi, mille kohati tugev sadu jõuab päeva peale saartele, Liivi lahe äärde ja Eesti lõunaserva ja laieneb edasi põhja poole.

Ilmateenistuse teatel tuleb ööl vastu homset pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub ida- ja kagutuul neli kuni üheksa, rannikul puhanguti 14, Lääne-Eesti saartel kaheksa kuni 13, iiliti 18 meetrit sekundis. Sooja on kaheksast 14 kraadini.

Peipsi järvel puhub ida- ja kagutuul tugevusega viis kuni kümme meetrit sekundis. Lainel on kõrgust kuni meeter. Aeg-ajalt sajab vihma ja nähtavus on mõõdukas. Soojakraade tuleb kümme kuni 12.

Päeval on ilm valdavalt pilves. Paljudes kohtades sajab vihma ja sadu on paiguti tugev. Puhub ida- ja kagutuul neli kuni üheksa, puhanguti 14, rannikul kaheksa kuni 13, iiliti 18 meetrit sekundis. Sooja tuleb 12–16, sajupilvede all kümme kraadi.

Peipsi järvel puhub ida- ja kagutuul viis kuni kümme, puhanguti 14 meetrit sekundis. Lainekõrgus on pool kuni 1,2 meetrit. Aeg-ajalt sajab vihma, nähtavus on mõõdukas. Sooja on 12–14 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles