Kohaliku toidu armastajad leidsid arutelu käigus idufirma idee

Siiri Erala
, peatoimetaja
Copy
Restoranide nädala eelüritusena korraldati 22. oktoobril inspiratsioonipäev, mille lõpetas turuosaliste arutelu. Pildil osalejad pärast sündmust.
Restoranide nädala eelüritusena korraldati 22. oktoobril inspiratsioonipäev, mille lõpetas turuosaliste arutelu. Pildil osalejad pärast sündmust. Foto: Reimo Ruubel

Peagi algava Pärnu restoranide nädala eel panid siinsetes profi- ja taluköökides toimetajad pead kokku koostöö- ja inspiratsioonipäeval. Osakese mõttevahetusest moodustas pooletunnine arutelu, kus kohaliku toidu plussid ja miinused ausalt esile toodi.

Vestlusringis osalesid Merle Einola (Pärnumaa arenduskeskus, MTÜ Roheliselt Värske Elu), Tanel Heinsalu (OÜ Eesti Seenefarm), Kristjan Peäske (restoran Leib ja bistroo Lore), Evelin Kuusik (kohvik Mahedik), Marek Sild (Kosmonautika puhkekeskuse kohvik, Pärnumaa noorte kokandusringid). Vestlust juhtis Errit Kuldkepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles