Pärnu otsib vastu talve teehooldajat

Lauri Mutso
Copy
Tänavu on Pärnu linnavalitsus teehooldaja leidmisega hiljaks jäänud, kuid tuleva aasta algusest peaks see selgunud olema.
Tänavu on Pärnu linnavalitsus teehooldaja leidmisega hiljaks jäänud, kuid tuleva aasta algusest peaks see selgunud olema. Foto: Urmas Luik

Möödunud juulis lõppes Pärnu linna tänavate hoolduse hange, kuid linn ei kiirustanud uut korraldama. Nüüd, kui talvised ilmad on ilmselt mõne nädala kaugusel, kuulutas linnavalitsus välja hanke, leidmaks linna tänavatele-teedele hooldaja järgmiseks viieks aastaks.

Senise teehooldaja TREV-2 Grupi Pärnu projektijuhi Andres Kogre arvates tulnuks linnavalitsusel hange korraldada juba märtsis, teades, et praeguse teehooldajaga juulis leping lõpeb. Aga isegi kui linnavalitsus uue teeholdaja leiab, algab hanke täitmine 1. jaanuarist.

Seniks on TREV-2 linnale vastu tulnud ja teehoolduse lepingut kahe kuu kaupa pikendanud, küsimärgi oli vaid detsembri teehooldus, kuid linnavalitsus lubas, et senist lepingut pikendatakse nii kaua kui vaja.

Pärnu linna tänavate aastaringse hoolduse hanke eesmärk on leida hooldaja linnatänavatele, kergliiklus- ja kõnniteedele, parklatele ja bussipeatustele. See hõlmab nii talihooldust kui tänavate puhastust.

Sõltuvalt talvistest ilmaoludest kulub Pärnul aasta läbi linnatänavate hoolduseks ligikaudu 0,8–1,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles