Aplaus pani punkti Voltveti mõisa saagale

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
“Saan nüüd oma plaanidega Tihemetsas edasi minna,” ütles OÜ Verundia omanik Aime Teder pärast Saarde volikogu otsust.
“Saan nüüd oma plaanidega Tihemetsas edasi minna,” ütles OÜ Verundia omanik Aime Teder pärast Saarde volikogu otsust. Foto: Mailiis Ollino

Kilingi-Nõmme klubi suures saalis kõlas kesknädala pärastlõunal ootamatult aplaus. Käsi plaksutasid tosin Saarde vallavolikogu istungist osavõtjat, sest just olid nemad ehk kõik kohalolijad nagu üks mees otsustanud anda rohelise tule Voltveti mõisas tegutseda osaühingule Verundia, kes omandas häärberi ja pargid riigivara enampakkumisel.

Seinaäärselt toolilt tõusis tagasihoidlikus mustas kleidis habras ­naine ja läks uksest välja. Temal, OÜ Verundia omanikul, Rakvere ettevõtjal, oleks nagu kivi südamelt langenud, sest alles paar kuud tagasi, 18. novembril tõstis Saarde valla­volikogu istungil siinsamas saalis kümme volinikku käe selle poolt, et “teostada Tihemetsa alevikus asuvate Peahoone tee 2 kinnistu, Voltveti mõisapark P1 ja Voltveti mõisapark P3 kinnistu ostueesõigust ning omandada kinnisasjad hinnaga 155 556 eurot”.

“See olukord oli minu jaoks hästi ootamatu ja ehmatav ja eks südamevalu ja uneta öid ole päris palju olnud,” ütles Aime Teder. “Aga ma vaatan helgelt tulevikku, lähen oma plaanidega edasi, juba sel aastal on arengut näha ning soovin vallaga koostööd jätkata.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles