Kaitseliit otsib Eametsa tagalakeskuse ehitusprojekti koostajat

Pärnu Postimees
Copy
Varasemalt on riik teinud ettevõtetega koostööd vahendite, näiteks sõiduautode, osas. Nüüd hakatakse koostööd tegema ka teenuste osas.
Varasemalt on riik teinud ettevõtetega koostööd vahendite, näiteks sõiduautode, osas. Nüüd hakatakse koostööd tegema ka teenuste osas. Foto: Urmas Luik

Kaitseliit on kuulutanud välja riigihanke, leidmaks Eametsa külla ehitatava Pärnumaa maleva staabi- ja tagalakeskuse ehitusprojekti koostaja.

Kaitseliidu pressiesindaja edastas, et liit saab selle aasta esimeses pooles endale Tori vallas Eametsa külas asuva kinnisasja, mida praegu kasutab kaitsevägi.

Kaitseliidu ülesannete täitmiseks vajalikud kohad, nagu näiteks masinate hooldus- ja remondiruum, majutus-, laoruumid, siselasketiir, sel kinnistul aga kas puuduvad või jääb nende suurusest väheks. Ka vajavad nüüdisajastamist kompleksi tehnosüsteemid.

Kaitseliidu Pärnumaa maleva staabi- ja tagalakeskuse hoonekompleksi projektis on staabi-, samuti koolituste ja õppuste ruumid, laopinnad ja transpordivahendite hoiustamise ala. 4,39hektarisele alale kavandatud 3429ruutmeetrisesse kompleksi tuleks veel nii lasketiir kui nõuetele vastav relvahoidla.

​Kui ühendhoone valmis, võõrandaks malev aga senised hooned, mida enam vaja ei läheks. Välja arvatud Pikk 20 ajalooline administratiivhoone, kuhu jääksid noorteorganisatsioonide ja esindusruumid.

Pakkumuste esitamise tähtaeg on 8. märts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles