“Meediamulli” esimese vooru võitis Sütevaka

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka võistkond (vasakult) Sandra Sillaots, Age Tomson, Kristjan-Walter Kask, Joonas Einfeldt, Paul-Matis Türnpuu.
Sütevaka võistkond (vasakult) Sandra Sillaots, Age Tomson, Kristjan-Walter Kask, Joonas Einfeldt, Paul-Matis Türnpuu. Foto: Silver Reinart

Täna Pärnu Koidula gümnaasiumis alanud meediateemalise mälumängu “Meediamull” esimese vooru võitis Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium.


Oma teadmisi meediavallas panid proovile Pärnumaa seitsme kooli kaheteistkümnendate klasside viieliikmelised võistkonnad. Võistlesid Koidula, Ülejõe, Raeküla, Hansa, Sindi, Audru ja Sütevaka abituriendid. “Meediamullile” soovis vaimuerksust ja igale võistkonnale võitu Pärnu Koidula gümnaasiumi direktor Rein Eglon. Mängu ohjas kooli huvijuht Aira Peterson.



Tuli ära tunda uudis etteantud sõnade põhjal, teada õiget pealkirja pooliku asemel, parandada faktivigu, arvata helilõigu järgi ära populaarne isik, vastata Pärnu Postimehe jaanuarikuu materjalide põhjal koostatud küsimustele. Samuti oli vaja teadmisi televisiooni ja raadio ajaloost. Kodus valmistasid osalejad ette kuuldemängu eesti klassikast, lubatud oli kaasajastamine.



Juba esimese vooru lõpul hoidsid juhtpositsiooni Sütevaka ja Sindi gümnaasium, kannul püsisid Ülejõe ja Koidula. Pärast kaks tundi kestnud ajuraginat reastusid parimad – 17 võidupunktiga Sütevakale järgnesid Sindi ja Ülejõe vastavalt 13 ja 12 punktiga. Võõrustaja Koidula kooli võistkonnal jäi kolmanda koha jagamisest Ülejõega puudu kõigest 0,6 punkti.



“Meediamulli” järgmine voor toimub taas Koidula gümnaasiumis ja 12. veebruaril. Teises vooris katsuvad jõudu osavõtvate koolide üheteistkümnendate klasside õpilased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles