Rehepapi jalgpalliväljak saab kuu lõpuks näpatud valgustite asemele uued (1)

Lauri Mutso
, Ajakirjanik
Copy
Rehepapi 3 jalgpallistaadionilt viidi augusti lõpus moodsad valgustid hoopiski Rannastaadionile. Nüüd saab valgustitest ilma jäänud staadion viimaks uued asemele.
Rehepapi 3 jalgpallistaadionilt viidi augusti lõpus moodsad valgustid hoopiski Rannastaadionile. Nüüd saab valgustitest ilma jäänud staadion viimaks uued asemele. Foto: Mailiis Ollino

Kui augusti lõpus lasi linnavalitsus vast valminud Rehepapi jalgpalliväljakult eemaldada moodsad võimsad valgustid, et need jalgpallivõistluste tarbeks Rannastaadionile panna, siis lubati, et Rehepapi staadion saab oma moodsad valgustid mõne aja pärast. Uued valgustid uuele staadionile said ostetud juba oktoobris, kuid hankeprobleemide tõttu viibib nende paigaldamine novembri lõpuni. 

Linnavalitsus korraldas valgustite paigaldaja leidmiseks hanke ja kuigi esitati kaks pakkumist, mis mõlemad sobisid, lükkas linnavalitsus mõlemad tagasi. Põhjusena toob linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Anu Villmann, et mõlemad pakkumised ületasid märgatavalt Pärnu spordikeskuse eelarvelisi võimalusi ja hanke eeldatavat maksumust. “Läbirääkimisedki, mis olid hankes lubatud, ei viinud oluliselt parema tulemuseni,” nentis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles