Tihemetsa rahvas soovib kodukandi taas kaardile tuua

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Ühendus tahaks koostööd teha ka Voltveti mõisaga.
Ühendus tahaks koostööd teha ka Voltveti mõisaga. Foto: Mailiis Ollino

Tihemetsa kui Saarde valla ainsa aleviku ärksad elanikud moodustasid MTÜ Tihemetsa Kogukond, et koostöös piirkonna vabaühenduste, ettevõtjate ja vallavalitsusega tuua kogu riigis tuntud paik taas kaardile. Seda mõtet toetab logokonkurss, mille võidutööks valiti Kaisa Daumi kujundatud tunnusmärk, millel tammeleht väljendab põlisust ja männid kohalike ühistahet. Daumi kujundatud on ka näiteks Kilingi-Nõmme klubi logo.

“Logokonkursile laekus kümme tööd ja võidutöö selgus rahvahääletusel Facebooki keskkonnas, kus MTÜ-l on oma leht,” selgitas tulemuseni jõudmist vabaühenduse liige Dea Jürimäe.

Jürimäe lisas, et kohalikuna oskab ja suudab Daum näha asju teises võtmes ja luua logosid, mis kõnetavad. Logo nii-öelda tehnilise disainimise järel saab seda kasutada digitaalselt ja fotoprintida näiteks vabaühenduse meenetel. Aga tähtsam sellest on 16. detsembril 2021 registrisse kantud MTÜ Tihemetsa Kogukonna soov korraldada piirkonda ühendavaid üritusi, luua turvalisem ja parem elukeskkond ning tugevdada ühtekuuluvustunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles