Vene õpilased võistlesid oma emakeeles

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vene keele emakeelena olümpiaadi Pärnu linnavoorus võistlesid küll üksnes Vene gümnaasiumi õpilased, kuid osalejaid polnud sugugi vähem kui teistel olümpiaadidel.

4. klasside esikohta jagasid Raissa Neštšeplenko õpilane Jevgeni Lazarski ja Marjam Saveljeva õpilane Kristina Mere. Julia Tsõs (Marjam Saveljeva) tuli kolmandaks.

Viiendikke õpetab Jelena Stankevitš ja pingerida sai järgmine: Arina Nikulina, Alisa Kozonova ja Valentina Fesjuk.

Kuuendike esikoha võitis Denis Molodost, teiseks tuli Kirill Maškarin ja kolmandaks Aljona Babinets, kõiki õpetab Tatjana Klevtsova.

7. klasside seas oli parim Polina Luzanova (Tatjana Klevtsova), talle järgnesid Vjatšeslan Borisov (Jelena Beljankova) ja Anastassia Tšehonatskaja (Tatjana Klevtsova).

8. klasside esimene oli Kristina Judina, teine Nelli Baljasnaja ja kolmas Dajana Velikanova, neid õpetab Jelena Beljankova.

Üheksandike seas sai esikoha Alisa Beljankova, teise koha Alina Beljankova ja kolmanda Jegor Tšulkov, õpetaja on Jelena Beljankova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles