Video ⟩ Kodu eest kassi varastanud mees jäi haledalt vahele

Copy
Tundmatu mees tegutses südamerahuga pereliikme ja turvakaamera nina all.
Tundmatu mees tegutses südamerahuga pereliikme ja turvakaamera nina all. Foto: Turvakaamera kuvatõmmis

Pärnust Rääma linnaosast varastati pereliikme silme all kodumaja ees pikutanud eakas kass, kes tänu pererahva ponnistustele, turvakaamerale ja politsei sekkumisele koju tagasi jõudis. Lähikonnas elava muukeelse varga teo motiiv on siiani mõistatus.

Kassivarguse üle elanud pärnakas ei soovi avalikku tähelepanu. Küll tahab ta ülejäänud loomaomanikke hoiatada. Niisiis nimetame anonüümsust palunud naise selles loos Mariks. Tema nimi on toimetusele teada.

Kaevu tänaval kahekorruselises eramus elav Sissi jõudis Mari perre tosin aastat tagasi Pärnu varjupaigast. Ruuge rüüga miisu on tavaline kodukass, kel suve hakul pulstuma tikkuv kasukas maha aeti. Seetõttu ei näe ta omaniku jutu järgi kuigi ihaldusväärne välja. "Ta on juba vana, ei ole kuigi ahvatlev, et varastada," imestas Mari. Kunagi oli Sissi kohev karvapall.

Mari ise nautis läinud reede õhtul, kui vargus aset leidis, Keilas teatrietendust. Kella 20.30 paiku helises tema taskutelefon. Helistas naise ema, kes oli ülakorruse aknal ja nägi Sissi varastamist pealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles