Eesti zontad kogunevad ülehomme Pärnus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zonta klubi märk.
Zonta klubi märk. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnus kohtuvad laupäeval Zonta Internationali Eesti alapiirkonna nelja klubi liikmed, hommikupoolsele ühisettevõtmiste arutelule järgneb projekti “Andekas laps” stipendiaatide austamine ja näituse “Naine võtab vähe ruumi” külastamine vast valminud muuseumis.

MTÜ Pärnu Zonta Klubi president Merle Tasane mainis, et “Andeka lapse” stipendiumi taotlusi laekus 24 ja väga põhjaliku arutelu järel otsustas klubi anda toetuse üheksale tublile õpilasele.

Vastav sertifikaat antakse neile üle 10. märtsil Kuninga tänava põhikooli saalis, kus kontserdil esineb kooli tütarlastekoori ja solistide kõrval mitu stipendiaati.

Pärnu klubi eelisettevõtmine, vähekindlustatud või suurte perede andekate laste toetamine, tugineb zontade heategevusüritustele ja seekord on jagada 1500 eurot.

Eestis on moodustatud Zonta klubid Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Pärnus ning ligi 70 liikmega alapiirkond moodustab Soomega ühise piirkonna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles