Jaanipäevaks otsitakse selgeid grupijuhte

Karl Hütt
, reporter
Copy
Selge grupijuhi kampaaniaga saab liituda kuni 22. juunini.
Selge grupijuhi kampaaniaga saab liituda kuni 22. juunini. Foto: Urmas Luik

Raadio Kuku alustas taas traditsiooniks kujunenud kampaaniaga “Selge grupijuht”. Tänavu saab end kirja panna nii Kuku raadio koduleheküljel kui üheksas registreerimispunktis üle Eesti. 

Juba 27 aastat kutsub raadiojaam jaanipidulisi kainele mõistusele ning soovib kampaania kaudu ennetada joobes juhtimist ja vähendada liiklusohtusid. Osalema oodatakse kaineid juhte, kes hoolitseksid jaanilaupäeval ja jaanipäeval sellegi eest, et keegi tema sõpradest või tuttavatest ülemeelikus tujus ise liiklusse ei kipuks.

“Me ei tohi unustada, et joobes juhtimine on äärmiselt ohtlik nii juhile endale kui teistele liiklejatele. Kahjuks on purjuspäi autorooli istumine endiselt väga suur probleem,” tõdes raadiojaama peatoimetaja Madis Kimmel. “Ent õnneks annab igal aastal ligemale 5000 inimest Kuku kampaanias osaledes lubaduse, et nad seda ei tee ning on seeläbi eeskujuks kõigile roolikeerajatele,” lisas Kimmel.

Kuulajad saavad kampaaniaga liituda Kuku raadio koduleheküljel või Postimees Grupi ajalehetoimetuste klienditeenindustes üle Eesti. 

Pärnus saab ennast selgeks grupijuhiks registreerida Pärnu Postimehe klienditeeninduses Rüütli 14 II korrusel tööpäeviti 9–17. Kohapeal registreerijad saavad paberil tunnistuse, autokleepsu ja valida ühe meelepärase alkoholivaba joogi. Iga veebis registreerija saab alla laadida digitaalse tunnistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles