Tammistes alustas tegevust uus spordiklubi, peagi paranevad treeninguvõimalused

Karl Hütt
, reporter
Copy
Spordiklubi Tammiste S.C. eestvedajad (vasakult) Gerth Kaas, Raimo Koger ja Norman Peks.Taustal rajatav täismõõtmetega jalgpalliväljak, mis soovitakse mängukõlblikuks saada suve teiseks pooleks.
Spordiklubi Tammiste S.C. eestvedajad (vasakult) Gerth Kaas, Raimo Koger ja Norman Peks.Taustal rajatav täismõõtmetega jalgpalliväljak, mis soovitakse mängukõlblikuks saada suve teiseks pooleks. Foto: Urmas Luik

Kohalikud elanikud lõid Tammistesse spordiklubi Tammiste S.C. ja alustasid jalgpallitreeningutega. Nad panustavad selle nimel, et sportimisvõimalused piirkonnas paraneksid. 

Tammiste S.C. üks eestvedajatest Gerth Kaas rääkis, et spordiklubi asutamise mõte tekkis tal kaks aastat tagasi, kui ta Tori valda Tammistesse kolis ja nägi, kui kiiresti see Pärnu külje alla jääv piirkond areneb. “Panin tähele, et siin selliseid häid võimalusi sportida väga polnud, kuigi keskkond sporditegemist soosib,” rääkis Kaas, kes näeb siin sarnasusi Peetri ja Järvekülaga pealinna lähedal, kus ta enne treeninguid juhendas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles