Kolmanda silla ehitus muudab maakonna bussiliinide sõiduteekondi

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Kui seni peatusid bussid Männi ja Niidupargi peatuses, siis nüüd asenduvad need Raba ja Haigla peatusega.
Kui seni peatusid bussid Männi ja Niidupargi peatuses, siis nüüd asenduvad need Raba ja Haigla peatusega. Foto: Urmas Luik

Kolmanda silla ehitus Pärnus on hooga käima läinud ja lähiajal seisab ees Rääma tänava sulgemine liikluseks. See toob kaasa muudatused Pärnu–Vändra vahel sõitvate busside teekondades.

Rääma tänava kaudu sõidavad ka nelja maakonnaliini bussid: nr 91-2 Pärnu–Vändra–Suurejõe–Kaansoo; nr 92-1 Vändra–Vihtra–Tori–Pärnu; nr 94-1 Pärnu–Vändra–Võidula–Kadjaste ja 94-2 Pärnu–Vändra–Kadjaste–Rae. Pärnumaa ühistranspordikeskuse vanemlogistik Avo Rahu rääkis, et nad arutasid, kui mõttekas on nende liinide puhul jätkata sõitmist mööda Rääma tänavat ja otsustasid maakonnaliinid sealt üldse ära viia.

Alates 1. augustist hakkavad nelja maakonnaliini bussid sõitma mööda Oja tänavat. Kui seni peatusid bussid Männi ja Niidupargi peatuses, siis nüüd asenduvad need Raba ja Haigla peatusega. Rahu sõnutsi oli ka sõitjate nõudlus suurem.

Kõigi väljumiste ajad lähtepeatustest jäävad endiseks, välja arvatud erandina bussiliini nr 94-1 Pärnu–Vändra–Võidula–Kadjaste senine väljumisaeg 17.15 Pärnust, mis muutus kolm minutit varasemaks ehk buss väljub kell 17.12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles