Hulga tehnikat kaasanud politsei pole Treimanis kadunud eakat naist leidnud

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Eleonora on umbes 160 cm pikk, kõhnema kehaehitusega ja tal on hallikaspruunid juuksed.
Eleonora on umbes 160 cm pikk, kõhnema kehaehitusega ja tal on hallikaspruunid juuksed. Foto: Erakogu

Politsei palub abi, selgitamaks välja Häädemeeste vallas kadunuks jäänud 91aastase Eleonora asukoht.

Teisipäeval kella 20.45 ajal sai häirekeskus mures lähedastelt info, et Häädemeeste vallas Treimani külas on oma suvekodust lahkunud 91aastane Eleonora. Lähedastel oli viimane kontakt temaga oli möödunud pühapäeval.

Naisel oli harjumus käia kodulähedases rannas ja sealt leidsid lähedased ka Eleonora jalatsid. Tema asukoht oli aga teadmata.

Politsei alustas samal õhtul Eleonora otsinguid ja kogus kõikvõimalikku infot tema arvatava asupaiga kohta. Otsijad kammisid korduvalt läbi rannaala.

Kolmapäeval kaasati otsingutele politsei- ja piirvalveameti (PPA) lennusalga kopterimeeskond.

Politsei otsib Pärnumaal kadunud 91aastast Eleonorat
Politsei otsib Pärnumaal kadunud 91aastast Eleonorat Foto: Erakogu

Tänaseni pole eakat naist leitud ja tema otsingud jätkuvad rannas nii maismaal kui vees. "Kammisime rannaala läbi otsingukoeraga, veest otsivad Pärnu merepäästepatrulli alus ja samuti päästeameti alus ja jett. Lisaks kontrollime ala õhust droonidega ja ala vaatab üle ka PPA lennusalga lennuk," selgitas otsingute kulgu Pärnu jaoskonna piirkonnapolitseinik Heidi Sosi.

Eleonorat pole siiani õnnestunud leida, samuti pole leitud temale kuuluvaid riideesemeid. "Meil pole täpselt teada, mis tal randa minnes seljas oli," tõdes otsingute juht.

Kadunud naine on ligi 160 sentimeetrit pikk, kõhnema kehaehitusega ja tal on hallikaspruunid juuksed. Käimisel kasutab ta kahte jalutuskeppi.

Politsei palub jätkuvalt kõigil, kes on Eleonorat näinud või kel on infot tema asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles