Pildid Riia maja naabrusse kerkib Mai ärimaja (4)

Pärnu Postimees
Copy
Metsa ja Papiniidu tänava ristmiku äärde järgmiseks sügiseks kerkivasse Mai ärimajja kolivad Tööriistamarket ja Ranna raamatukogu.
Metsa ja Papiniidu tänava ristmiku äärde järgmiseks sügiseks kerkivasse Mai ärimajja kolivad Tööriistamarket ja Ranna raamatukogu. Foto: AB LUHSE & TUHAL

Mõne nädala pärast peaks Pärnus Metsa ja Papiniidu tänava nurgale jääval tühjal krundil algama ehitustööd: sinna kerkib kolmekorruseline ärimaja, mille põhiüürnikuks saab kauplusekett Tööriistamarket ning ühele korrusele kolib praeguse kava kohaselt Pärnu keskraamatukogu Ranna filiaal.

Osaühingu Kinnisvaraekspert esindaja Janno Petersoni sõnutsi on aastakümneid tühjana seisnud kinnistule hoone ehitamise huvi taga Järva tarbijate ühistu, mis otsis kohta, kus Pärnus Tööriistamarketi kauplus avada. Koos Tartu taustaga aktsiaseltsiga Tiigi Keskus leitigi kinnistu, mis detailplaneeringu järgi oli ärimaa. Pärast seda, kui arendaja paar aastat tagasi kinnistu ostis, on jõutud selleni, et lähiajal kavatsetakse seal kopp maasse lüüa.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles