Heategevusfond teeb pereabikeskusele rahasüsti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pereabikeskuse lapsed said kuulata lugusid lindudest ja ehitada omale isikliku linnumaja, mille nad keskusest koju minnes kaasa võivad võtta.
Pereabikeskuse lapsed said kuulata lugusid lindudest ja ehitada omale isikliku linnumaja, mille nad keskusest koju minnes kaasa võivad võtta. Foto: Anniki Leppik

Täna allkirjastasid Pärnu pereabikeskuse juhataja Irene Peterson ja SEB Heategevusfondi juht Triin Lumi Pärnus koostööleppe, mille kohaselt toetab heategevusfond pereabikeskust 2009. aastal 150 000 krooniga.


Raha on mõeldud pereabikeskuse laste vaba aja sisustamiseks, suhtlemiskoolituse korraldamiseks, uute muusikariistade ostuks ning meelelahutusürituste läbi viimiseks.



Pärast lepingu allkirjastamist oli pereabikeskuse lastel võimalik kuulata lugusid lindudest ja ehitada omale isiklik linnumaja, mille nad keskusest koju minnes kaasa tohivad võtta.



SEB Heategevusfond teeb Pärnu pereabikeskusega koostööd kolmandat aastat. 2007. aastal ehitati keskusele fondilt saadud rahade eest uus mänguväljak, mullu muretseti sellle lisa.



Fondi toel on toimunud pereabikeskuses muinasjutuõhtu Onu Raivoga, muusikatöötuba räppar Genkaga, kinobussi filmitund ja mitmed teised põnevad üritused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles