Võimuliidust lahkunud Pärnu linnavolinik liitus taas koalitsiooniga

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu linnavolikogu Isamaa fraktsiooniga liitunud Olav Karulini sõnutsi on ta esitanud ka avalduse parteisse astumiseks. 
Pärnu linnavolikogu Isamaa fraktsiooniga liitunud Olav Karulini sõnutsi on ta esitanud ka avalduse parteisse astumiseks. Foto: Urmas Luik/Parnu Postimees

Eelmise aasta lõpul Pärnu linnavolikogus võimuliitu kuuluvast valimisliidust Pärnu Ühendab lahkunud Olav Karulini sõltumatu rahvasaadiku staatus kestis neli kuud. Sel kuul liitus ta koalitsiooni teise liikme Isamaa fraktsiooniga.

Pärnu linnavolikogu Isamaa fraktsiooni vastne esimees Johan Kärp ütles, et Karulin käis Isamaa Pärnu piirkonna juhatusele oma mõtteid ja vaateid tutvustamas ning Karulinile tutvustati Isamaa struktuuri ja hierarhiat.

“Tahtsime näha, kuidas ta meie mõtetega kaasa tuleb. Paljudes kohtades ei saa ju soolotseda ja peab vaatama, kuidas ühtse rusikana tegutseda,” seletas Kärp. “Need küsimused sai esitatud, ta vastas neile adekvaatselt ja me ei näinud põhjust takistada teda tulemast meie ridadesse. Ta on aktiivne mees ja Vana-Pärnu kogukonna üks liidreid, võtame ta Isamaasse rõõmuga vastu.”

Karulin on enda sõnade kohaselt ennegi Isamaa esindajatega tema fraktsiooniga liitumise üle arutanud, kuid nüüd sai käed löödud.

Ehkki fraktsiooniga liitumiseks ei olnud Kärbi kinnitusel Karulinil kohustust erakonnaga ühineda, on ta andnud sisse ka avalduse parteistuda.

Karulin ei näe midagi imelikku selles, et pärast valimisliidu Pärnu Ühendab ridades volikokku valimist ta poole valimistsükli ajal erakonda vahetab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles