Jaanipäevaks otsitakse selgeid grupijuhte

Copy
Kohapeal registreerijad saavad rinnamärgi, autokleepsu ja valida meelepärase alkoholivaba joogi.
Kohapeal registreerijad saavad rinnamärgi, autokleepsu ja valida meelepärase alkoholivaba joogi. Foto: Mailiis Ollino

Raadio Kuku alustas taas traditsiooniks kujunenud kampaaniaga “Selge grupijuht”, mis kutsub kõik olema jaaniajal oma seltskonnale vajadusel kaine roolikeeraja. Tänavu saab end kirja panna Kuku kodulehel ja registreerimispunktides üle Eesti.

Juba 28. korda kutsub raadiojaam jaanipidulisi kainele mõistusele ning soovib kampaania kaudu ennetada joobes juhtimist ja vähendada liiklusohte. Osalema oodatakse kaineid juhte, kes hoolitseks jaanilaupäeval ja jaanipäeval ka selle eest, et keegi tema sõpradest või tuttavatest ülemeelikus tujus ise liiklusesse ei kipuks.

“Joobes juhtimine on ohtlik nii juhile endale kui kaasliiklejatele. Kahjuks pole purjuspäi autorooli istumine endiselt kuhugi kadunud,” tõdes raadiojaama peatoimetaja Madis Kimmel. “Ent õnneks annab igal aastal ligikaudu 6000 inimest Kuku kampaanias osaledes lubaduse, et nad seda ei tee, olles eeskujuks kõikidele roolikeerajatele,” lisas ta.

Pärnus saab ennast selgeks grupijuhiks registreerida Pärnu Postimehe klienditeeninduses aadressil Aida 5. Klienditeenindus asub maja esimesel korrusel ja sinna pääseb sisse nii Pika tänava kui kontserdimaja poolt. 

Kohapeal registreerijad saavad rinnamärgi, autokleepsu ja valida meelepärase alkoholivaba joogi. 21. juunil loositakse Kuku raadio otse-eetris kõikide registreerujate vahel hulgaliselt auhindu.

Tagasi üles