Kodutee käpakeste alla võtmist ootab imeilus Lily

Copy
Lily jõudis varjupaika varakevadel Saari külast.
Lily jõudis varjupaika varakevadel Saari külast. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Pärnu loomade varjupaigas ootab kodupakkumist Lily-nimeline kassipreili.

Märtsi viimasel nädalal Saari külast varjupaika jõudnud kassi kolmevärviline kasukas on pehme ja pikakarvaline. Niisamuti on kohev tema saba. Umbes kaheaastase kassikese pikad kaardus vurrud ja rinnaesine on piimvalged ja silmad kollakad.

Kuna Lily oli kiipimata, ei õnnestunud tema omanikku kindlaks teha ja keegi teda ka ei otsinud. Nii hakkas kass kahe nädala möödudes kodupakkumsi ootama. 

Kauni välimusega kass sai väärilise nime Lily. Eestis elab 263 Lily-nimelist naist, kui palju kasse seda ilusat nime kannab, statistikaamet ei avalda.

Kolmevärvilise kasukaga miisul läheb inimesega harjumiseks aega.
Kolmevärvilise kasukaga miisul läheb inimesega harjumiseks aega. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Pere, kes Lilyle oma südame ja koduukse avab, peab arvestama, et kass end kohe puutuda ei lase. Ta vajab rahulikku keskkonda, et võõraste suhtes umbusklikust kiisust usaldavaks nurrumootoriks muutuda. “Ta on pelglik kass, kes inimest veel väga ei usalda, aga iga päevaga muutub järjest julgemaks,” ütles Pärnu loomade varjupaiga administraator Kerttu Kirspuu. “Üldiselt pelglikud kassid õpivad koduses rahulikus keskkonnas kiiremini inimest usaldama ja harjuvad ruttu nii kodu kui inimestega.”

Lily  on kiibitud, steriliseeritud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrje. Kui tunnete, et soovite loomale kodu pakkuda, võtke ühendust meilil parnu@varjupaik.ee või helistage numbril 524 6705.

Tagasi üles