Loomade varjupaik esines luitekrossil väärikalt

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varjupaiga koer Pätu ja Laura-Liis Piigert luitekrossil.
Varjupaiga koer Pätu ja Laura-Liis Piigert luitekrossil. Foto: Erakogu

Pühapäeval Pärnumaal Rannametsas luitejooksu raames toimunud koerte luitekrossil jõudsid auhinnalisele kohale mõlemad Pärnu kodutute loomade varjupaiga esindajad.

Varjupaiga juhataja Anni Kaiste sõnade kohaselt osalesid varjupaiga koerte Kerttu ja Pätuga luitekrossil vabatahtlikud Ülle Pae ja Laura-Liis Piigert.

“Kuigi varjupaiga koerad ei saa nii palju füüsilist koormust kui tarvis, olid mõlemad osavõtjad väga tublid, koostöö oli hea ja tuldi auhinnalisele kohale,” rääkis Kaiste. “Pae ja Kerttu said oma vanuseklassis kolmanda ja Piigert ning Pätu oma vanuserühmas teise koha. Pärast jooksu oli Kerttu väga väsinud, terve autosõidu ta magas. Pätu oleks võib-olla mõne kilomeetri veel jooksnud.”

Pärnu varjupaik tänas MTÜd Minu Sõber, mis andis Kerttule ja Pätule luitekrossil osalemise võimaluse.

Kokku osales pühapäevasel koerte luitekrossil koos peremehega 41 neljajalgset. Kõige kiiremini, ajaga 21.22 läbis raja Ott Reppo koos oma koeraga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles