Emakeele aineühendus kutsus pidulikule tänuüritusele

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abiturientidest end teiseks võistelnud Ülar Palmiste Koidula gümnaasiumist tänukirja Saima Andlalt (keskel) ja emakeele aineühenduse juhilt Anu Helemäelt vastu võtmas.
Abiturientidest end teiseks võistelnud Ülar Palmiste Koidula gümnaasiumist tänukirja Saima Andlalt (keskel) ja emakeele aineühenduse juhilt Anu Helemäelt vastu võtmas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna kogunesid Pärnu linnakodaniku majja Pärnu linna koolide emakeeleolümpiaadi parimad, kutsutud olid ka õpetajad.


“Nii pidulikult koos muusikaga ja väga väärikas kohas ei ole olümpiaadide võitjaid ja nende õpetajaid veel tänatud,” märkis Pärnu linna haridusosakonna üldhariduse peaspetsialist Virve Laube.  



Emakeele aineühenduse juht Anu Helemäe tõdes, et eesti keele ja kirjanduse õpetajad ja nende parimad õpilased väärivad pidulikkust, eriti kui nende töö on tunnustust leidnud.



“Mõtlesin, miks siis mitte muuta tänuhetked natuke tavatumaks, õpetajad on selle igati ära teeninud,” rääkis Helemäe. Laube leidis, et tavalisest pidulikum olümpiaadivõitjate austamine võiks maad võtta iga aine valdkonnas. “Kahjuks on seda õige harva tehtud,” tunnistas ta.  



Kutsututele jagati roose, tänu- ja aukirju. Neid oli üle andma palutud ka Pärnu keskraamatukogu juhataja Saima Andla - raamatukoguga on ju iga hea õppur tihedalt seotud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles