Vene gümnaasium kutsub heategevuskontserdile

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme toimub Pärnu kontserdimajas Vene gümnaasiumi traditsiooniline heategevuskontsert “Folklore”, kus astub üle ligemale 500 last ja noort.

Esinevad laulukoorid ja tantsurühmad Pärnu Vene gümnaasiumist, mudilased lasteaiast Kelluke, tantsijad rahvatantsuansamblist Kajakas ja tantsurühmast Pärlike ning Rääma põhikooli käsikellastuudio Agapella. Kontserdi kava hõlmab eri rahvaste folkloori ja sellesse on kaasatud kõik vanuseastmed.

Heategevusüritust on korraldatud juba 17 aastat igal kevadel.

Õpetajate, õpilaste ja lastevanemate koostöö kontserdi ettevalmistamisel kannab eesmärki kujundada sallivat suhtumist ja toetada materiaalselt abivajavaid lapsi.

 “Oleme igal aastal saanud aidata viit-kuut raskes olukorras inimest: mõnda raskesti haiget või puudega õpilast ravimite ja abivahendite ostmisel, õpetajaid-veterane või vanemateta lapsi,” seletas Vene gümnaasiumi direktor Vladimir Klevtsov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles