Lukud rattaid vargusest ei päästnud

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratast ei ole soovitav jätta nähtavale kohale.
Jalgratast ei ole soovitav jätta nähtavale kohale. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnumaal võtsid vargad kaasa kaks jalgratast, mida ei päästnud ka siseruumidesse lukustamine.

Pärnu politsei teatel võeti ajavahemikul 4.–5. juulini Pärnus Tulika tänava elumaja trepikojast kaasa jalgratas mille väärtuseks hindas omanik 319 eurot.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Annely Ermi andmeil oli ratas lukustatud esimesel korrusel trosslukuga trepikoja käsipuu külge, kuid varas lõhkus rattaluku.

Eelmise nädala lõpus tungiti Vändra alevis Vanal tänaval abihoonesse ja varastati jalgratas, mille väärtuseks hindas omanik 50 eurot.

Ermi kinnitusel oli ratas lukustatud kuuri, kuid sealgi oli varas lõhkunud kuuriluku ja pärast seda sõiduriista kaasa haaranud.

Erm pani rattaomanikele südamele, et varguse tõenäosust vähendaks see, kui sõiduriista ei hoitaks nähtaval kohal. “Näiteks trepikojas hoides võiks viia ratta kõrgemale, et ta ei oleks kohe sisse astudes silma all,” ütles Erm. “Mida kauem läheb vargal asja leidmisega aega, seda suurem on ka tõenäosus, et ta jääb vahele.”

Vargad tegutsesid Pärnumaal mujalgi.

Nii varastati ajavahemikul teisipäeval kolmapäevani Pärnumaal Saarde vallas Tali külas Pihlaka teel garaažist mootorsaag. Kahju on 240 eurot.

Teisipäeval kella 18 ja 18.30 vahel tungiti Vändra alevis Vanal tänaval korterisse ja varastati erinevaid esemeid ning toiduaineid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles